SERVICE

Service

Bent u onverhoopt iets te vroeg of u moet even wachten, dan kan dit in mijn ruime wachtruimte onder het genot van kop Cappuccino, Espresso of Regulair koffie, thee of hot choco, natuurlijk met een koekje erbij. Of bij de behandeling.
 
24/7 Online afspraak boeken of telefonische een afspraak maken.
 
 Ik zorg voor zachte schone handdoeken;
 
Wilt u een cadeaubon geven, De bedrag hoogte van cadeaubon bepaald u zelf.
 niet inwisselbaar tegen geld..

Het is mogelijk om met de pin te betalen, heeft u een factuur nodig voor uw zorgverzekering, dat is geen probleem   ( zorg dan wel dat u uw zorgpas meeneemt.)

Weet u niet zeker wat u heeft en/of u niet weet of u daarvoor bij een pedicure terecht kan, boek een gratis adviesgesprek zonder verdere verplichtingen.
 
Heeft u binnen 1 week na de behandeling nog een serieuze klacht of pijn , boek dan een gratis adviesgesprek  of u belt mij op, dan bekijk ik of de klacht reëel is, zo ja, behandel ik uw klacht gratis.

Maak 24/7 online een afspraak door "maak afspraak" knop in te drukken, daar vind u alle behandel mogelijkheden, vink aan wat u allemaal wilt laten behandelen, het systeem telt tijd en kosten bij elkaar op en geeft aan welke dagen en tijd er plaats voor is. Ook staat er maar 1 tijd aangegeven, daar toch even op klikken.

 
Ik hou mij aan uw recht op privacy.
Share by: